Sommerlejr nyt

Sommerlejren står lige om hjørnet og vi glæder os til at komme afsted!


Derfor er det nu, i skal gribe chancen og tilmelde jer med det samme på mobilepay 537968, det koster 700 kr (650 for deltagelse og 50 kroner i lommepenge til tutten), husk at skrive jeres navn i tilmeldingen på MobilePay. I kan finde invitationen her og tilmeldingen her.


Corona og sommerlejr Som retningslinjerne er dags dato (4/5/2021), er der ikke noget der afholder os fra at afholde sommerlejr i år. Men vi følger selvfølgelig situationen tæt og overholder selvfølgelig både gælende og fremtidige retningslinjer. Retningslinjer kan findes her på FDFs hjemmeside.

Sidste år var vi også på sommerlejr, det krævede vi tænkte nyt og indførte en masse nye tiltag b.la. sov vi med god afstand i mellem hinanden, spiste udenfor og lederne serverede for børnene. På lejren var der også en coronaobservatør, som løbende holdte øje med, om der var andre tiltag vi skulle indføre eller omtænke.


Med erfaringerne fra sidste år og de nuværende retningslinjer, er vi helt sikre på vi kan tage på en hyggelig sommerlejr sammen, med massere af håndsprit, udluftning og god afstand.

Det skal selvfølelig være trygt at deltage og sende sine børn afsted på sommerlejr, derfor er i selvfølgelig også meget velkomne til at skrive til os på Facebook, her på hjemmesiden eller sende en mail direkte til kredslederen på fdfvejle4@outlook.dk, hvis i har spørgsmål eller kommentarer.

Vi glæder os til at se jer på årets sommerlejr, så vi sammen kan skabe en masse dejlige minder!Seneste blogindlæg
Arkiv